Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Για σένα.

   Όχι, δεν θα πω το όνομά σου. Ελπίζω να καταλάβεις αν και, για να πω την αλήθεια, δεν θέλω και πολύ. Όχι, δεν είμαι διχασμένη προσωπικότητα ούτε σταμάτησε να με απασχολεί το μπάχαλο της χώρας. Απλως πρέπει και εγώ να γράψω κάτι να βγάλω ορισμένα πραγματα από μέσα μου.

   Αρχικά, έχω να σου κάνω μία επισήμανση. Όσο δεν κοιτάς τι υπάρχει γύρω σου (και δίπλα σου) τόσο χάνεις πράγματα από τη ζωή σου. Όχι εγώ δεν το κάνω, εσύ όμως θα έπρεπε. Μην προσπαθείς να βρεις λογική. Σίγουρα δεν είμαι το χαμένο κελεπούρι που ψάχνεις, είμαι κάτι όμως. Το τι συγκεκριμένα, δεν θα σου πω. Σημασία έχει ότι αυτό που γίνεται σίγουρα δεν με ικανοποιεί. Τώρα θα μου πεις, γιατί τα λες όλα αυτά; Ίσως γιατί θα νιώσω καλύτερα, αν και δεν είναι σίγουρο. Αν καταλάβαινες έστω και λίγο...

   Κάποια στιγμή είπα οκ, παράτησέ το. Αλλά όταν σκέφτηκα τι σημαίνεις για μένα, είπα όχι. ΠΡΕΠΕΙ να παλεύεις για κάθε τι που θες χωρίς να σε νοιάζουν οι συνέπειες. (Ναι, οκ. Καλά τα λέω αλλά δεν τα κάνω.) Είναι σίγουρα δύσκολο, δεν έχεις όμως να χάσεις και κάτι. Αντιθέτως, αν δεν προσπαθήσεις δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Βέβαια, από προσωπική εμπειρία το κεφάλι σου το τρως με μεγάλη επιτυχία, αλλά ποιος χέστηκε; Μισή ντροπή δική σου. Άλλωστε μαθαίνεις να μην τα παρατάς και να συνεχίζεις μέχρι να καταφέρεις ό,τι θα κάνει εσένα ευτυχισμένο.

Και ΕΣΥ (ίσως) κάνεις εμένα ευτυχισμένο. 

   Θα σκεφτώ τι θα κάνω, αν και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αν προσπαθήσω όμως, θα τα έχω ΣΙΓΟΥΡΑ πιο καλά με εμένα...

(There are many things that i would like to say to you but i don't know how ...)

2 σχόλια:

  1. Κοίτα βρισκόμουν στην ίδια κατάσταση. Πήγα και του το είπα, με κούρασε αυτό που γινόταν. Δεν έχουμε σχέση κι όμως αντί να μην μιλάμε καθόλου, που αυτό είναι το λογικό μετά από κάτι τέτοιο, καθημερινά καθόμαστε μαζί και μιλάμε όλο και πιο πολύ και όλα είναι πολύ καλύτερα από πριν.
    Τώρα στην δική σου περίπτωση μπορεί να μην γίνει έτσι. Πήγαινε και πες της το.. "Μ'αρέσεις!" Μετά θα νιώθεις ΠΟΛΥ καλύτερα. Μην κάτσεις να σκεφτείς εκτενείς προτάσεις και μεγάλα λόγια. 2 λέξεις φτάνουν και μετά φύγε. Άστην να σε κυνηγήσει ή ό,τι. Άσε την κατάσταση στα χέρια της, αυτή θα πράξει αναλόγως μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή