Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Περί γυναικός ο λόγος...

   Και αν έχει γίνει εκατομμύρια φορές αυτή η συζήτηση μεταξύ ανδρών, το ερώτημα παραμένει:  ''Τι θέλουν οι γυναίκες;''. Έτσι για να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, σου λέω ευθέως ότι ούτε εγώ ούτε κανείς δεν ξέρει. Ακόμα και αυτές δεν ξέρουν. Ωστόσο, από την ελάχιστη εμπειρία μου θα πω τι έχω καταλάβει εγώ στο περίπου πάντα... 
   Για αρχή όσον αφορά στην προσέγγιση. Το πάν είναι να τις φτύνεις. Οι 9 στις 10 το θέλουν πολύ, το τραβά ο οργανισμός τους. Δεν το θέλουν το άμεσο. Πρέπει να το παίξεις αδιάφορος, να το παίξουν αυτές βαρύ πεπόνι και μετά από το διάστημα στο οποίο και καλά ψήνεσαι εσύ, αρχίζουν αυτές να θέλουν να κάνεις κάτι. Τώρα αν θα τους πεις πόσα στίκερ άλμπουμ έχεις ή πότε η πάτυ βγάζει τα σιδεράκια δεν τις νοιάζει, αρκεί να μην τολμήσεις να τους πεις τι νιώθεις. Αν το πεις, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα εκτιμηθεί καθώς είναι νωρίς, είναι ανάδρομος ο Ερμής, είναι το στρώμα μου μονό, είναι η τρύπα του όζοντος μεγάλη. Χίλιες δύο δικαιολογίες γιατί δεν τους αρέσει έτσι, θέλουν γράψιμο-ενδιαφέρον-φτύσιμο-γράψιμο-ενδιαφέρον-φτύσιμο. Τους αρέσει αυτό το τραβάτε με και ας κλαίω και είναι καρατσεκαρισμένο αυτό.
   Τώρα για το τι άντρα/αγόρι ψάχνουν. Εδώ ούτε εγκυκλοπαίδεια δεν φτάνει. Αρχικά εμφανισιακά είναι ό,τι να ναι. Κυριολεκτικά όμως. Βλέπεις κάτι τύπους άκυρους που πάνε και κολλάνε, που οκ είπαμε έρωτας τυφλός, αλλά όχι και αόματος. Κάτι κοπέλες με ένα άλφα στυλ τρέχουν πίσω από χλυμίτζουρες για όσο αυτός κουνάει το πουλί του χέρι του και το αντίθετο. Για πάρτη του, και μουστάκι θα ξυρίσουν που λέει ο λόγος. Θα ανέβουν στα παπάκια, θα βάλουν αρνετ και θα αρχίσουν να πηγαίνουν να ψειρίζουν παιδάκια. Τόσος ξεπεσμός για έναν Μ Α Λ Α Κ Α. Από την άλλη, κάποιος άλλος που δεν το παίζει κάτι που δεν είναι δεν έχει καμία ελπίδα. Μα καμία όμως. Τούμπες να κάνεις, αν την άλλη δεν τη δυσκολέψεις, αυτή ούτε να σε χέσει. Δηλαδή, δεν πρέπει να είσαι καλός, ευγενικός και να κάνεις αυτά που πρέπει. Αν κάνεις αυτά που δεν πρέπει τότε έχεις πιθανότητες.
  Αν όμως, λέμε αν, δέσει το γλυκό, εκεί αρχίζουν όλα. Πρέπει να προσέχεις πώς αναπνέεις, τι λες, τι εννοείς με αυτό που λες, τι ήθελες να πεις, πότε βγήκες, γιατί και με ποιους βγήκες και πολλά παρόμοια. Άμα είσαι γλυκούλης και τα σχετικά και πέσεις σε καμία ποιοτική, θα το φας το κέρατο και δεν θα καταλάβεις από που σου ρθε. Βέβαια και πριν δέσει το γλυκό εκεί που είσαι αμέριμνος και περιμένεις να δέσει, μπορεί η άλλη έτσι ξαφνικά να αλλάξει γνώμη και να μη θέλει πια. Μέχρι να αρχίσει να σε ξανακυνηγάει για να θέλεις εσύ επειδή τα βρήκε σκούρα με ένα κάφρο, που μέχρι χθες ήταν καλύτερος από σένα. 
   Και επειδή του αντρικού φύλου του έχει βγει το όνομα, κοίτα να δεις πώς έχει το θέμα. Μας αρέσουν το πολύ 1-2 ταυτόχρονα για κάτι σοβαρό, άσχετα με την όποια μας περιτριγυρίζει. Για αυτές τις 1-2 ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε από την κάθε μία. Σε αντίθεση με σας που αν βρείτε ποτέ, πράγμα που αποκλείεται, ποιον θέλετε θα τον θέλετε φίλο, σύντροφο, ψυχολόγο, οργανωτικό, καθαρό, έξυπνο και άλλα πολλά. Αλλά ακόμα και αν τα έχει, όλο και κάτι θα βρείτε που δεν θα σας κάθεται καλά. Κάποιο ελάττωμα, δεν ξέρω. Μάλλον δεν θα σου δίνει πολύ χώρο, θα κάνει πολλή παρέα με τη μάνα σου, θα ξεχνάει τη γιορτή σου, θα μυρίζουν οι κάλτσες του, κάτι βρε αδερφέ.
  Συμπέρασμα. Αν πας να μπλέξεις, ξέρεις ότι θα φας το κεφάλι σου κατά πάσα πιθανότητα. Εκεί έξω κυκλοφορεί πολύ τσόκαρο, πολύ δεύτερο πράγμα αλλά και λίγες και καλές κοπέλες που όντως αξίζουν τον κόπο. Για όλες τις άλλες, αν δεν μπορείς να μην ασχοληθείς, προσπάθησε να ασχοληθείς όσο τους αξίζει. Πάντα υπάρχει η καλύτερη και ο καλύτερος για σένα, αρκεί να ανοίξεις τα μάτια σου και να τον δεις. Και αν δεν τον δεις, οκ, χάνεις. Αλλά όλο και κάτι καλό θα προκύψει από κάθε δυσκολία. 

Υ.Γ.: Όχι ότι εμείς είμαστε άμοιροι ευθυνών, αλλά το θέμα σήμερα ήταν γυναικοκεντρικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου